Körforgás Write Tag - Április


(Ezt most gyorsan kiteszem, hogy még elmondhassam, hogy áprilisban kiment, aztán hamarosan elkészülnek a képek is a poszthoz. :D)

Az agyam ismét bebizonyította, hogy az egyik legjobb motiváció számára a határidő. XD Hát hú, én ennél korábban akartam hozni a játékot, de húsvét is volt, családozás, barátozás is volt, az ötletek se döngették a kaput, de a legfőbb dolog, ami lefoglalt, egy szuperjó dolog: épp a Tehetség Íróstúdió Konfliktusíró kurzusán vagyok, szóval fejjel előre belemerültem a házikba és a regényembe, a napok meg huss, elsuhantak. ^^” Majd hozok erről élménybeszámolót. Most viszont jöjjön a hónap szava, amit még becsúszó szereléssel épp bedobok az utolsó napon. Látjátok, hogy porzik utánam a billentyűzet? :D 

Árpilisra amúgy is azt mondják, hogy a szeszélyes hónap – és én különösen szeretem, mert ekkor van a szülinapom, meg olyan kis jófej, bolondos hónap :D –, de idén sokszor azt se tudhattuk, másnap milyen évszak lesz. Így a mostani szavunk: évszakok. 


És íme a kérdések! :D 
Szabályok

> Bármikor csatlakozhatsz – a korábbi hónapok kitöltése nem kötelező, de persze szabad.
> Másold be a szabályokat és a kérdéseket a bejegyzésed elejére!
> A linktree segítségével jelöld a játék ötletgazdáját!
> Ha másnál láttad a taget, linkkel jelezd, hogy tőle hoztad!
> A játék platformfüggetlen – bárhol találkoztál vele, átviheted magadhoz, akkor is, ha más platformon vagy aktív.
> Jelölni szabad, de nem kötelező – beszállhatsz akkor is, ha senki nem hívott ki, és neked sem kell másokat jelölnöd. De ha szeretél meghívni embereket, megteheted, csak értesítsd őket.
> A bannert vinni szabad, de nem kötelező.
> Válaszolj a kérdésekre! (Ha van +1-es, azt se felejtsd ki!)
> Ha van ötleted, használd ki a +1 lehetőséget! (nem kötelező)
> Ha van kedved, kommenteld akár az ötletgazdához, akár ahhoz, akinél láttad a taget, hogy kitöltötted, hátha bekukkantanak hozzád! ;)  

Kérdések:
 1. Melyik a kedvenc évszakod és miért?
 2. Milyen évszakokat érintenek a történeteid? Van köztük domináns, vagy ami ritkán kerül elő?
 3. Van olyan történeted, ahol másmilyenek az évszakok, mint nálunk?
 4. Kihasználod az évszakok adta lehetőségeket az írásaidban? (Ha nem, akkor remélem, most kaptál egy ötletet. ;)) 
 5. Változnak az írós szokásaid az évszakokkal?

+1 Bármit kérdezhetsz, ami a hónaphoz vagy az ahhoz választott témához kapcsolódik. (De ne felejtsd el ezt a szöveget is bemásolni, hogy a te jelölted is kitalálhasson valamit!)


Jó játékot! :D


U.i.: Már tudom a májusi szót ;)  Korábbi hónapok kérdései:


Share:

1 megjegyzés:

 1. Utólag is boldog szülinapot! :)
  Nekem tetszett ez a téma! Meg nem tudom, mi van most, nekem is eltartott egy darabig, mire rávettem magam a kitöltésre :D
  Annak meg örülök, hogy nem valami rossz oka volt a csúszásnak, ez az írósuli nagyon izgalmasan hangzik, biztos hasznos is, és remélem, a regényhez is sok ötletet ad! :) Alig várom a beszámolót róla ;)

  VálaszTörlés