Körforgás Write Tag - Március



Hú, hát még nem egészen becsúszó szereléssel, de eléggé kitolva érkezik az új tag. Bocsi, valahogy nehezen állt össze, mi legyen a cím, amihez kérdéseket is tudok kitalálni, meg képötletem is van. :D

Időközben pedig képzeljétek, visszakaptam a kihívásom. :D A játékban ugye lehet jelölni, és a januári posztnál Franciska kihívott engem is. Köszönöm a rám gondolást! :D Eredetileg még most terveztem kitölteni, aztán a következőbe is írtad, hogy kíváncsi vagy a korábbi kihívottaid válaszára, rám meg időközben rámtavaszodott, és még nem voltam meg a márciusi kérdéssorral sem. Szóval arra jutottam, hogy nem szaladok saját magam után, hanem ez egy tök jó játék lesz jövőre, meg jó alkalom újra elővenni a taget (no és persze a plusz kérdéseidet). Remélem, nem haragszol, hogy egy “kicsit” várnod kell a válaszokra, csak látom előre az idei évem, terveim és nem szeretem sokáig húzni emberek agyát azzal, hogy “majd”. Szóval nagyon köszönöm, folyt. köv. jövőre ugyanitt, ugyanekkor. ;) 

Most pedig lássuk a márciusi kérdéseket! :D 



Szabályok

> Bármikor csatlakozhatsz – a korábbi hónapok kitöltése nem kötelező, de persze szabad.
> Másold be a szabályokat és a kérdéseket a bejegyzésed elejére!
> A linktree segítségével jelöld a játék ötletgazdáját!
> Ha másnál láttad a taget, linkkel jelezd, hogy tőle hoztad!
> A játék platformfüggetlen – bárhol találkoztál vele, átviheted magadhoz, akkor is, ha más platformon vagy aktív.
> Jelölni szabad, de nem kötelező – beszállhatsz akkor is, ha senki nem hívott ki, és neked sem kell másokat jelölnöd. De ha szeretél meghívni embereket, megteheted, csak értesítsd őket.
> A bannert vinni szabad, de nem kötelező.
> Válaszolj a kérdésekre! (Ha van +1-es, azt se felejtsd ki!)
> Ha van ötleted, használd ki a +1 lehetőséget! (nem kötelező)
> Ha van kedved, kommenteld akár az ötletgazdához, akár ahhoz, akinél láttad a taget, hogy kitöltötted, hátha bekukkantanak hozzád! ;)  

Március - Ébredés

  1. Reggeli vagy esti író-típus vagy? (Vagy valami egyéb?)
  2. Hogy viszonyulnak a karaktereid a reggelhez?
  3. Na és Te magad? :D Mennyire vagy nehezen/könnyen ébredő?
  4. Ha az volna a feladat, hogy ébredéssel kezdj egy történetet, mivel dobnád fel? (Ha van kedved, meg is írhatod a jelenetet.)
  5. Van valami érdekes moment, amire az elmúlt időben ráébredtél az írással kapcsolatban?
+1 Bármit kérdezhetsz, ami a hónaphoz vagy az ahhoz választott témához kapcsolódik. (De ne felejtsd el ezt a szöveget is bemásolni, hogy a te jelölted is kitalálhasson valamit!)

Jó játékot! :D 


(Ha érdekel, mi is ez, ITT meséltem pár szóban a játék ötletéről.)
Korábbi kérdések:
Share:

2 megjegyzés:

  1. Kitöltve, köszönjük a munkádat! :)
    És köszönöm, hogy tervezed a kitöltést! Nyilván akkor ejted meg, amikor időd engedi, ha ez jövőre lesz, akkor kivárom :)
    Amúgy ha már a jövő évről beszélünk, ne haragudj meg rám, ha nagyon pofátlan vagyok, de esetleg terveztél jövőre folytatást ennek a tagnek? :) Mert engem annyira megmozgattál, hogy már én is elkezdtem kérdéseket összeírni, hogy nekem milyen témák ugranának be az egyes hónapokhoz... és előfordulhat, hogy az első három havi kérdéssorra én is impróztam valamit, amivel szívesen folytatnám az ötleted jövőre, ha nem bánod :) Persze addig még rengeteg víz lefolyik a Dunán, úgyhogy bármi lehet, de... Bevallom, hozzám már most annyira hozzám nőtt ez a tag, meg a rendszer, amit hoz a hónapjaimba meg a publikálásaim közé, hogy nem tudnám elképzelni nélküle a jövő évet ^^"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel. Hamarosan megyek olvasni. ^^
      Köszi a türelmet ^^
      Ó, teljesen feldobtad a húsvétom! :D Tök jó, hogy ötleteket indított el benned a tag, és izgi lenne látni a kérdéseidet. Dehogy bánom, folytasd, én csak örülök, hogy megmozdított valamit ez a kis játék. :D (És egyébként nincs is tervem vele jövőre. Ha csinálok játékot, szerintem az másmilyen lesz, de még nem találtam ki semmit. De ha erre építeném is, attól ez még tovább nőhet bármerre, bárki által, szóval sződd tovább nyugodtan! ;))

      Törlés